Programme

mercredi 20 mars 2019
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
›8:45 (1h)
›9:45 (30min)
IRM interventionnelle
Afshin Gangi & Elodie Breton
›10:15 (30min)
›10:45 (45min)
›12:00 (30min)
›12:30 (1h30)
›14:00 (1h)
›15:30 (45min)
›16:15 (30min)
›16:45 (1h)
›19:15 (2h45)
Session
Discours
Logistique
Pause
Sortie
Personnes connectées : 1